Vi söker hyresbostad i Stockholm!

Jag och min kille är på jakt efter en lägenhet i Stockholm. Vi har länge velat flytta till Sveriges huvudstad men inte fått möjlighet på grund av utbildning och andra omständigheter men vi har pratat lite fram och tillbaka och bestämt oss att vi nu är redo att ta steget. Så vi söker därför just nu en hyresbostad i Stockholm. Vi vet och har förstått att det är otroligt svårt att få en lägenhet i Stockholm i ett område man gillar för ett bra pris. Det är väldigt stor konkurrens och bra erbjudanden försvinner direkt. Det gäller därför att vara snabb och det är inte alltid så lätt för ett ungt par där inget får gå fel och man vill vara säker på vad man får för lägenhet. Sedan är ju drömmen och förhoppningarna att vi kan hitta en bostad så nära city som möjligt. Nu närmare stan ju bättre. Dock så brukar priset stiga ju närmare city lägenheten ligger. Så det gäller att hitta någon balans där. Tyvärr är ju den balansen det de flesta strävar efter och lägenheter som läggs ut på internet ryker direkt. Man behöver även lite tur.

De lägenheter vi har hyrt tidigare har vi fått via kontakter och vänner så det är därför jag skriver detta inlägg. För att försöka få lite spridning och nå ut ett steg längre. Vi försöker på alla möjliga sätt, tillslut kanske man får lite tur och för möjligheten att hyra en fin lägenhet i Stockholm.

Lägenheten i Stockholm

Vi har inte allt för många krav eller önskningar på lägenheten men det skulle vara skönt om det var minst 2 rum och max 3 rum. Mer har vi inte råd med, haha. Sedan är det ju skönt om den är relativt nybyggd så man inte får problem med gamla rör och ledningar och så vidare. Sedan skulle det ju vara riktigt skönt om det fanns diskmaskin, tvättmaskin och balkong men det är inget vi räknar med. Har man tur så kanske det finns 1 av våra önskningar!

stockholm

Vi vill väldigt gärna flytta till Stockholm. Vi har väldigt många vänner och familjemedlemmar som bor i Stockholm. Alla har haft tur med att få bostad i Stockholm… Hoppas de håller tummarna för oss. Det fina med Stockholm är allt vatten och alla fina parker som finns. Det finns även otroligt många moderna restauranger och fik vilket jag går upp mycket i. Vi har varit i Stockholm väldigt många gånger då vi besökt mina vänner och även min pojkväns vänner så vi vet vad vi ger oss in på.

Vi har fått rekommenderat Lägenheter i Stockholm på Bostadsportal som vi kollar många gånger varje dag för nya annonser om lägenheter och hyresbostäder i Stockholm. Det kommer upp väldigt mycket där vilket är väldigt bra men oftast är det för långt city eller för dyrt pris. Men vi håller tummarna att vi kanske kan få napp där snart. Jag hoppas även du kan hålla utkik och höra av dig ifall du hittar något intressant. Vi hörs!