Marc Jacobs parfym – vilken ska jag välja?

Hej alla fina läsare, jag hoppas ni kan hjälpa mig att välja en Marc Jacobs parfym för min födelsedag snart! Valet står mellan Divine Decadence by Marc Jacobs och Daisy Dream Marc Jacobs. Jag bara älskar bägge dofterna och kan inte bestämma mig vilket doft är godast och passar mig. Tidigare har jag har provat Divine Decadence by Marc Jacobs och Daisy Dream Marc Jacobs när jag har varit i butiker på stan.

Skillnaden på Marc Jacobs parfym Divine Decadence och Daisy Dream

Divine Decadence by Marc Jacobs är en riktigt dekadent doft. Parfymen har en blommig doft, som påminner om champagne, bergamott och en touch av apelsinblommor. Divine Decadence’s basnoter hämtas från saffran, vanilj och bärnsten, vilket jag tycker är en perfekt kombination av klassiska dofter. Divine Decadence by Marc Jacobs har också en karaktär av gardenia, kaprifol och hortensia, vilket ger parfymen sin blommiga doft. Själva flaskan för Divine Decadence by Marc Jacobs är bara så vacker! Den är lyxigt blå och ser nästan ut som en väska. Parfymen Daisy Dream, ser ut som en blomma. Även denna parfymflaska är blå och den ser faktiskt ut som en dröm! Till skillnad från Divine Decadence by Marc Jacobs så är Daisy Dream en parfym med en mer ungdomlig doft. Här är nyckelingredienserna i parfymen blåregn, björnbär och vita träslag. Trots sin ungdomlighet ger denna Eau de Toilette från Marc Jacobs ett elegant intryck. Så nu väljer jag mellan en blommig doft och en mer bärig parfym från Marc Jacobs.

Mina erfarenheter med Marc Jacobs Beauty Foundation och Läppstift

Jag har sedan tidigare ett mycket bra intryck av Marc Jacobs eftersom jag har testat Marc Jacobs foundation, läppstift och flera andra produkter från Marc Jacobs makeup. Därför känns det naturlig för mig att även välja en parfym från Marc Jacobs. Jag har använt Marc Jacobs foundation Re(marc)able Concentrate Foundation sedan ett par år tillbaka, vilket är en fantastisk heltäckande foundation. Sedan använder jag Marc Jacobs Beauty Le Marc Creme Läppstift i färgen Goddess till fest, vilket är ett lyxigt läppstift med intensiv färg och lyster.

Nu hoppas jag att ni kan hjälpa mig att välja den perfekta Marc Jacobs parfymen. Vilken parfym tycker ni låter bäst, Daisy Dream eller Divine Decadence?