Håll dig varm med en cashmere cardigan

Vad finns inte att älska med en cashmere cardigan?

När du tar på en supermjuk och skön, finstickad tröja i lyxig kashmir kommer du aldrig vilja ta av den.

Köp din kashmirtröja, ulltröja, stickad tröja, och cashmere cardigan på https://www.pashminawear.se . Självklart får du fri frakt och 28 dagars returrätt på alla köp.

Ett av de härligaste materialen

Kashmir är ett av de härligaste material du kan bära. Kashmirtröjan kan bäras på mängder av olika sätt, och med olika stiluttryck. Allt ifrån ledigt dressat, till mycket avslappnat med en touch av diskret lyx som mest blir för din egen skull.

Bär dina kashmirtröjor ledigt med jeans, eller ton i ton med kostym. Det kommer att lyfta känslan i din klädsel på ett sätt som få andra plagg gör. Den mjuka ullen är följsam och värmer skönt när det är svalt ute. Samtidigt är kashmir ändå luftig nog att hålla dig behagligt sval i tunnstickade varianter. Det är mycket lätt att bli väldigt förtjust i att bära kashmirtröjor när man en gång börjat. De blir av erfarenhet lätt favoriter i garderoben.

Hos Pashminawear hittar du alla typer av plagg gjorda av kashmir, så att du kan uppleva njutning av dina kläder varje dag.

Vad är kashmir?

Kashmir, också stavat kaschmir och cashmere på engelska, är underullsfibrer från tamgetter som lever i mycket kallt klimat. Namnet kommer av regionen Kashmir, som ligger i norra Indien. Ullen är mycket mjuk och lätt. Du kan bära kashmir i klädesplagg som kashmirtröja, ulltröja, stickad tröja, och cashmere cardigan, kappor, kostymer och sjalar.

Eftersom kashmir är så bekvämt och exklusivt rekommenderar jag verkligen dig att investera i kashmirplagg.

Kvalitet

Kashmirens kvalitet avgörs av fiberlängd, vithet, och lyster, så det är något du bör kolla in innan du köper. Den kashmirull som har högst kvalitet är underull som kommer från getens buk- eller halsparti och har en fiberlängd på minst 36 mm. Bra kashmir ska ha en fiberlängd på minst 32 mm.

Det är endast den lyxigaste typen av kashmir som du kan köpa via PashminaWear. Upplev den högsta kvalitet av pashmina och kashmir med en kashmirhalsduk från PashminaWear.

PashminaWear

PashminaWear säljer handgjorda kashmir- och ullprodukter av hög kvalitet för dig. De handlar direkt med tillverkarna som de fortlöpande har nära kontakt med.

Deras leverantörer är lika passionerade när det gäller ull och kashmir som jag är. Detta försäkrar mig om att hela processen, från val av råvara till spinning, vävning och färgning, fokuserar på att leverera en slutprodukt av enastående kvalitet. Därmed kan de garantera dig 100 % för de varor de säljer.

Kläder av kashmir är den ultimata lyxen. Från PashminaWear som är specialiserade på kashmir, kan du köpa handgjorda lyx-accessoarer för kvinnor. Deras kashmirsjalar, pashminahalsdukar, mössor och handskar är alla gjorda av de finaste material som finns att få tag på.

Eftersom kvaliteten på äkta kashmir måste kännas med händerna, erbjuder PashminaWear fri frakt till dig på alla varor oavsett priset. Om produkten inte lever upp till dina förväntningar är det gratis att returnera den. Det är den nöjdhetsgaranti de erbjuder dig.