Jag vill till Sunny Beach!

Nu har det gått ett bra tag sedan jag var utomlands och jag känner att det verkligen börjar bli dags med en resa igen. Jag måste iväg till sol och värme. Jag klarar inte denna svenska kyla mer. Vi kliver snart in i våren och sommaren närmar sig med stormsteg. Jag håller också på att planera in en resa till sommaren. Jag har lite olika tankar och planer men det kommer bli riktigt kul! Men som sagt, jag vill iväg nu. Jag klarar inte detta land mer just nu. Jag ska försöka boka en lång helg nu de kommande helgerna så jag kan få lite sol och värme. Så man även får ett break från jobb och kan få sova ut på mornarna.

Så vad är det för tankar jag har i sommar? Jo, det är en som sagt en härlig resa. Och jag har väldigt länge åka till en destination som jag har hört väldigt mycket gott om från alla håll och kanter. Det är Sunny Beach! Sunny Beach ligger i Bulgarien och är en väldigt populärt resmål. Sunny Beach har även ett bra uteliv vilket betyder mycket för mig. Utelivet och nattlivet är känt hela världen över, speciellt i skandinavien. De har berömda nattklubbar där DJ.s från hela världen har spelningar. De har även klubbar riktade mot svenskar och skandinaver vilket gör det väldigt bekvämt och hemtrevligt. Jag har hört så mycket gott om det och jag har massa platser i Bulgarien och Sunny Beach som jag vill besöka. Jag har nämligen fått en del tips från vänner och bekanta.

Semester i sommar

Jag har även planerat in All Inclusive vilket är något av ett måste. Nästan alla hotell idag erbjuder all inclusive så det är inget problem att fixa. Sen gäller det bara att hitta det bästa erbjudandet så man kan boka och börja planera mer. Det skulle vara otroligt skönt att redan nu få bokat resan så man kan planera sommaren utefter semestern. Såklart ska ju utlandsresan gå i första hand! Förmodligen kommer det vara jag och en nära vän som kommer åka på resan och hon har gått med Sunny Beach som destination. Hon har inte heller varit där förr och har hört mycket gott om det precis som jag har gjort.

Sunny Beach

Sunny Beach

Sunny Beach är en drömdestination för mig om ni inte har förstått det under läsningen och jag måste bara dit. Förutom nattlivet så ska det även vara ett bra område under dagen med en lång och fin strand där det finns stora shoppingmöjligheter och restauranger av olika slag. Som sagt är även en stor del av turisterna från skandinavien vilket är extra kul! Jag har surfat mycket på nätet och varit nära på att boka flera gånger men jag måste planera allt och kontrollera allt med min vän. Men det är nästan garanterat att det sker via Resor till Sunny Beach, där de har bra erbjudanden och en hemtrevlig sida med bra priser och service. Om vi har tur så bokar vi denna vecka!