Tips på damparfymer

Hej igen alla läsare. Nu är det så att jag inte kunnat bestämma mig vilken parfym jag tänk att använda framöver. Som ni vet så älskar jag parfymer och jag har tänkt att testa på något nytt framöver. Jag har testat och använt många olika sorters parfymer i mina år. I alla prisklasser och i många olika dofter. Men nu har jag faktiskt en ny idé angående min parfymanvändning. Jag vill försöka hitta billiga parfymer för kvinnor. Damparfymer som är billiga finns det otroligt många av men att försöka hitta något som samtidigt doftar gott är en utmaning. Men jag vet att det finns många där ute, det gäller bara att hitta dem. Jag har nästan alltid använt mig av rätt dyra parfymer genom åren och jag har verkligen älskat dem men jag känner att det är dags för en förändring nu. Jag har lagt så otroligt mycket pengar på mode och skönhet och jag är förstående om att mycket av pengarna går till självaste parfymmärket.

Billiga parfymer

Jag var en tur på stan igår och letade efter billiga damparfymer men det var svårt att hitta. De jag hittade testade jag. Det var nästan ingen som föll mig i smaken till jag gick in i sista butiken, där testade jag en parfym som var väldigt billig och som jag inte har hört om förut, den luktade faktiskt jättegott. Men jag köpte den inte, jag känner att detta är ett litet experiment där jag vill testa på så mycket som möjligt av parfymmarknaden. Men den parfym som jag verkligen gillade var Reve D’or av Piver – Cologne Splash. Jag gick hem och gjorde lite research på denna härliga parfym och det visade sig att den var ännu billigare online och kostade 135 kr på Billiga och populära Parfymer. De fanns även många liknande denna parfym till ungefär samma priser så jag ska försöka ge mig ut på stan igen med en lista på potentiella parfymer. Jag är i alla fall glad att jag redan hittat en riktigt god parfym för ett lågt pris.

parfym

Ni som börjar förstå vad mitt lilla experiment går ut på får gärna skriva förslag och tips på liknande parfymer som ni hört gott om eller testat själva. Ni som testat Reve D’or av Piver – Cologne Splash får också gärna skriva vad ni tycker om denna läckra parfym. Nu ska jag fortsätta söka lite på nätet efter andra parfymer. Men just nu vill jag bara beställa min nya parfym!

Vi hörs!