Mobiltilbehör till min nya iPhone

Jag har precis köpt en ny mobil, en iPhone. Det är jätteskönt att ha en uppgradering till min smartphone. Jag har aldrig riktigt haft mobiltillbehör till iPhones och har därför behövt köpa ny oftare då mobilen inte håller så länge. Men då det finns så många billiga mobiltillbehör idag så blir det mycket billigare att förebygga skador än att laga dem. Därför har jag nu valt att köpa mobiltillbehör till min iPhone på Coolpriser.se. De har ett enormt utbud av billiga mobiltillbehör.

Skydd – både praktiskt och snyggt

Det första mobiltillbehör till iPhone jag köpte var ett skärmskydd. Eftersom skärmen på de nya iPhones är så stor så vill man vara extra varsam. Därför valde jag ett skärmskydd av glas, så ifall man tappar mobilen så kommer skyddsglaset ta smällen istället för original skärmen. Självklart om man vill undvika skador på sin smartphone behöver man ett skal. Jag valde att köpa några stycken för olika tillfällen. Ett lite finare läderskal som passar i mera uppklädda situationer. Ett annat för de lägen man är i mera rörelse som på jobb eller gym och så vidare, där man behöver mera stötdämpning. Eftersom mobiltillbehör till iPhones vanligtvis är väldigt dyra så har jag inte haft möjligheten till detta innan, men nu har jag hittat billiga mobiltillbehör på Coolpriser.se.

Laddare för alla behov!

Nu har jag också en laddare på alla viktiga ställen, en vid sängen, köket och en på kontoret. Jag valde en längre kabel till sovrummet så man bekvämt kan ligga med smartphonen i sängen och ladda samtidigt. Dock på mitt sängbord har jag ett ställ där jag laddar min iPhone och alla tillhörande mobiltillbehör. Här samlas allt i en specifik ordning. Då kan jag vara säker på att allt är fulladdat och jag vet vart jag har det när jag vaknar. Jag har också köpt allt i vitt så att det matchar med min inredning i rummet och därför ser ut som en välplanerad del i min inredning.

Effektiv laddning i bilen

Jag använder mest min bil till korta sträckor, till och från jobb och så vidare. Därför vill jag inte lägga tid till att koppla in och ut min mobil från laddare.. Nu har jag en ny favorit mobiltillbehör till min iPhone: en trådlös laddare i ett av mina fack i bilen. Det fungerar så att jag med hjälp av cigarettändaren får ström till min mobil. Så när jag sätter mig ner för att köra så tar jag smartphonen från fickan och lägger den i facket så den laddas under turen. På det sättet så är mobilen inte i vägen i min ficka medans jag kör, men så får min iPhone en extra laddnings-boost utan att behöva tänka över det.

 

Hörlurar till träning

Jag har också köpt hem några olika slags hörlurar. Ett trådlöst (Bluetooth) par som jag använder till träning. De har ett band som går runt nacken så det känns inte som man kommer tappa dem. Bluetooth hörlurar till iPhone är ett avgörande mobiltillbehör eftersom det gör det möjligt att lägga ifrån sig sin smartphone helt när man tränar så man slipper för att ha mobilen i fickan eller liknande. Med allt detta sagt så har min iPhone blivit mer integrerad i mitt liv med hjälp av dessa billiga mobiltillbehör. Nu kan jag använda min iPhone helt utan besvär i vardagen.